OVER IS-EM BOUW

Over IS-EM Bouw

IS-EM Bouw B.V. is een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam

Ons hoofddoel is om luxe kwaliteit te leveren. Het complete pakket. We hebben oog voor detail, denken mee en vinden het belangrijk dat jouw investering z’n geld ook echt waard is. Ook op langere termijn.

Van bouwaanvraag tot afwerking, van het fundament tot aan het dak, van binnen en van buiten, het installatiewerk (gas, water, elektra), schilderwerk en het stukadoorswerk. Maar ook de afwerking van vloeren en wanden met het materiaal van uw keuze. IS-EM Bouw werkt met een breed netwerk van de beste vakmensen. Specialisten met oog voor detail. Dankzij het brede aanbod in verschillende disciplines binnen de bouw, zorgt IS-EM Bouw dat de planningen perfect op elkaar worden afgestemd. IS-EM Bouw staat garant voor het leveren van topkwaliteit. Vaak kunnen wij na opdrachtverlening binnen twee weken al starten. En je hebt voor alle specialisten één aanspreekpunt. Wel zo fijn.

Dit maakt ons die betrouwbare partij. Ook buiten Amsterdam. Voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. En zo bouwen wij relaties op voor lange termijn.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?